[LUG] Za registracijata

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Oct 17 07:02:03 UTC 2002


> Јас сакав да кажам дека работата е готова, сите документи се спремни се
> чека само на тој за името...ама Ристо стварно ко да не чита и пак вика да
> сме ги попунеле за да ги видел адвокатот? 
> 
> Јас мислев дека му требаат за тоа со името, а не за регистрација тоа е 
> завршена работа...уште во вторникот ми ги видоа и дадоа зелено светло да ги
> поднесеме.
> 

Се збунил човекот.  :-)

ОК. Се што треба да направиме е да го однесеме тоа писмото у
министерство за правда. Дај некој нека го среди тоа со образложението,
нешто покултурно да се напише, па да ја завршиме работата веќе.
--
Стојмир


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list