[LUG] Statutot

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Thu Oct 17 21:08:22 UTC 2002


Во својата последна порака, Damjan Georgievski напиша:

| Ај мала дискусија ќе молам.

Претпоставувам дека тоа баш и не мора да иде во статут. Треба да го
напишеме оној мишн стејтментот што го зборевме.


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list