[LUG] Statutot

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Thu Oct 17 21:24:53 UTC 2002


> | Ај мала дискусија ќе молам.
> 
> Претпоставувам дека тоа баш и не мора да иде во статут. Треба да го
> напишеме оној мишн стејтментот што го зборевме.

ако сме за тоа тогаш треба ваљда да го има, како што сега го има тоа во
Член 4.

Нормално треба да видиме дали стварно е работа на оваа организација да
се занимава и со тоа. (јас мислам да, но...)


-- 
Дамјан

hundred-and-one symptoms of being an internet addict:
21. Your dog has its own home page.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list