[LUG] Statutot

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Fri Oct 18 00:49:38 UTC 2002


> 
> Прво, очигледно само Дамјан помислил на ова и барем знам сега кој погледнал
> подалеку од статутот...

само до 4 член стигнав :)

> Второ....Апсолутно! Опен стандардот е она што денес прави секој поспособен
> сам да си напише драјвер или авторизациски механизам за EAP протокол
> например. 

А ти се разбираш во овие работи [EAP и сл.] Ај може ќе те прашувам
нешто.
-- 
Дамјан

           Intel: where Quality is job number 0.9998782345!

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list