[LUG] Statutot

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Fri Oct 18 04:43:25 UTC 2002


Неможеме да почнеме да работиме ништо без статут, што се случува сега 
кој ќе иде до Министерство за правда да среди со името?? Пошто сигурно 
тој документ треба да се предаде за регистрација заедно со другите.

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list