[LUG] Statutot

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Fri Oct 18 04:46:47 UTC 2002


Ангов Арангел wrote:

> Неможеме да почнеме да работиме ништо без статут, што се случува сега 
> кој ќе иде до Министерство за правда да среди со името?? Пошто сигурно 
> тој документ треба да се предаде за регистрација заедно со другите.
>
> ufo
>
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
Се извинувам, сакав да кажам без регистрација.

ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list