[LUG] Statutot

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Sat Oct 19 00:41:35 UTC 2002


>
> А ти се разбираш во овие работи [EAP и сл.] Ај може ќе те прашувам
> нешто.
>

Па да...фундаменти на протоколи (вклучувајки ги и оние кои се за
автентикација, значи PAP, SPAP, CHAP, MS-CHAP (v2), EAP и тн) и троа
пошироко нешто капирам...прашај слободно на мејл.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list