[LUG] За и околу финалната верзија на статутот

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Thu Sep 26 17:11:48 UTC 2002


На чет, 26 сеп 2002, Александар Савиќ напиша:

> Па, може да се рече дека статутот е во финална фаза на обработка. Но, 
> има некои грешки кои треба да се поправат. Еве ги моите забелешки.

Луѓе што се мачите толку многу околу статутот, дајте да ни го прифатат во
суд после ќе го менуваме ако му најдеме недоследности.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list