[LUG] Re: Statut

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Fri Sep 27 13:33:37 UTC 2002


Новица,

Секоја невладина Организација се регестрира за да работи во одредена 
област и работи во таа област за доброто на општеството со обработка и 
реализирање на проекти што можат да бидат финасирани како од самата 
орагнизација така и од надвор.

А ако нешто не му е јасно на адвокатот може да се јави да му објасниме...

Утре во 20.00 часот во Пингвин Паб, да ја завршиме веќе еднаш оваа 
работа. Препрачливо е да дојдат сите.

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list