[LUG] Re: Statut

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Fri Sep 27 15:03:55 UTC 2002


Во својата последна порака, Ангов Арангел напиша:

| А ако нешто не му е јасно на адвокатот може да се јави да му објасниме...

Уфо, де бе, адвокатот сигурно знае што зборува. Ги пишувам овие работи
за нема некакви забуни или недоразбирања.

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list