[LUG] Re: Statut

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Sep 27 17:10:44 UTC 2002


На пет, 27 сеп 2002, Ангов Арангел напиша:

> Утре во 20.00 часот во Пингвин Паб, да ја завршиме веќе еднаш оваа 
> работа. Препрачливо е да дојдат сите.

Ај бе во недела, сабота е глуп ден мајку му, све така менувате во последен
момент на ниеден до сега не сум дошол...ќе правам терористичко крило на
ЛУГ-от!

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list