[LUG] За и околу финалната верзија на статутот

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Fri Sep 27 18:05:42 UTC 2002


Во својата последна порака, Georgi Stanojevski напиша:

| Па добро де, убаво вика Дамјан бесплатно ќе ги снимаме...

Ако најдеме пари за дискови. []-)

| Тоа што државата нема да го знае нема ни нас ни нејзе да и шкоди. ;)

Не, ама ако дознае...


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list