[LUG] За и околу финалната верзија на статутот

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Fri Sep 27 18:04:30 UTC 2002


Во својата последна порака, Damjan Georgievski напиша:

| А може да ги дава бесплатно?
| Може ли да се плаќаат предавачите?

Може и може.

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list