[LUG] За и околу финалната верзија на статутот

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Sep 27 18:46:54 UTC 2002


На пет, 27 сеп 2002, Damjan Georgievski напиша:

> Најверојатно организација нема да може да спонзорира проекти за
> локализација и правење на софтвер - тоа би било задача на фондација[1],
> но треба да се провери/размисли да не има некој модел како да се направи ова.

Словенците имаат Министерство за информатичка технологија...тоа дало пари
за локализацијата. 


-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list