за Кбабел?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 23 20:22:17 UTC 2003


Зашто не кажуете вакви работи... :)


Zlatko Trajceski wrote:

> Arangel Angov wrote:
>
>>
>
> НЕ - туку RedHat не го компајлира kbabel со подршка за translation 
> database - треба сам од сорс да го искомпајлираш, но пред тоа да го 
> инсталираш и db2 пакетот (ако одиш преку RPM тогаш и db2-devel).
>
>


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list