Cestit praznik

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 29 11:05:22 UTC 2003


miopa wrote:

>   Овој празник нема никаква врска со слободата. Напротив, потсетува колку
>лесно може да се заведе човековиот ум, и колку долго последиците од тоа
>заведување можат да траат.
>  
>

Леле леле... Само не почнувајте такви муабети тука. :)

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list