=?utf-8?b?0JHQtdGB0L/Qu9Cw0YLQvdC40L7Rgg==?= "=?utf-8?b?0JvQuNC90YPQutGB?=" =?utf-8?b?0L3QsNGY0LPQvtC70LXQvCDQutC+0L3QutGD0YDQtdC90YIg0L3QsA==?= "=?utf-8?b?0JzQsNGY0LrRgNC+0YHQvtGE0YI=?="

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 8 11:25:15 UTC 2003


> > http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?pBroj=2221&stID=21521
>
> Текстот е добар, ама во dead-tree верзијата има еден додаток
> нешто како историја за Линукс со наслов "Оперативен систем без
> авторско право"
>
> Подолу не пишува ништо за лиценцата ама насловот е со големи букви.

Да го прочитав и тоа... 
јеби га, никој не очекува идеално пренесување на информации од 
новинарите.

А да му пишам mail на човекот дека може слободно да се консултира со нас 
за сите прашања/идеи/текстови на оваа тема?


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

       The best things in life are free, but the
        expensive ones are still worth a look.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list