??????????? "??????" ???????? ????????? ?? "??????????"

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Fri Aug 8 14:27:02 UTC 2003


On Fri, 8 Aug 2003 13:25:15 +0200, you wrote:

>
>А да му пишам mail на човекот дека може слободно да се консултира со нас 
>за сите прашања/идеи/текстови на оваа тема?

Зошто да не - пиши му - не се консултирал со никој од нас? - ова
бидејќи не спомнува.

До сега луѓето од Дневник комуницираа со нас за се што беше објавено -
иако ние тоа не сме ни го барале експлицитно. Инаку морам да ги
пофалам дека до сега доста солидно и точно пренесуваа тоа што треба.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list