Makedonix?

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Aug 13 07:25:05 UTC 2003


Деновиве планирам да почнам со модификација на marathonix (morphix), 
како би бил приступачен за секојдневна употреба. Преведените KDE и 
OpenOffice.org се одлични за почеток.

Ми треба:
1. Барем уште еден човек со кој би работил на проектчево.
2. Предлог листа на преведен софтвер кој би го инсталирал во дистрибуцијата.
3. Предлог листа на софтвер кој и покрај тоа што не е преведен, 
заслужува да биде инсталиран.
4. Преглог име за дистрибуцијата.И јас благодарам за вниманието.


-- 
Everybody is equal here. It's just some people are more equal than others.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list