Makedonix?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Aug 13 19:17:18 UTC 2003


Ivan Stojmirov wrote:

> Ми треба:
> 1. Барем уште еден човек со кој би работил на проектчево. 


Јас ќе ти помагам. Чекам задачи од утре!


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list