mal potsetnik

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Wed Aug 13 17:28:56 UTC 2003


Ivan Stojmirov напиша: 

> Ни фали работна сила.

Пописот вика дека имаме 50-тина членови. Сигурно некои од нив би помогнале 
околу разниве проекти. Така може да им се прати едно известување по мејл. 
Ете, не мора да се претплаќаат на мејлинглиста.


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list