mal potsetnik

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Aug 13 08:19:49 UTC 2003


На 13 авг 2003 (среда), Ivan Stojmirov напиша:

> >7. Дали може насилно да ги претплатиме на оваа листа членовите на ОССМ кои 
> >не се на неа? Ако не е можно, тогаш да им го пратиме овој мејл со нашиве 
> >тековни активности кој како сака да се приклучи?  
> 
> Може. Дајте ми ги емаил адресите на тие членови и ќе ги претплатам гратис.

Абе зашто го праев јас тоа mass-mail во база. :)

Сепак понекултурно е да ги учлениш луѓето на мајлинг листа отколку да им
пратиш еден мејл со тековните активности плус потсетување да си се зачленат
сами.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list