mal potsetnik

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Wed Aug 13 08:43:08 UTC 2003


Ivan Stojmirov wrote:

>
>> 7. Дали може насилно да ги претплатиме на оваа листа членовите на 
>> ОССМ кои не се на неа? Ако не е можно, тогаш да им го пратиме овој 
>> мејл со нашиве тековни активности кој како сака да се приклучи?  
>
>
> Може. Дајте ми ги емаил адресите на тие членови и ќе ги претплатам 
> гратис.
>
Неможе... како можете да си земете за право некого со сила да 
претплатувате на некоја листа......

Ако имате е-мејлови од нив пратете им порака и кажете им дека постои 
листава и дека е добро да се зачленат.. и доколку незнаат како дека 
можете вие да ги зачлените .. но дека ви теба одобрување од нив....

нема да се праиме спамери ... не се зафркавајте

-- 
If you want to read about love and marriage you've got to buy two separate
books.
		-- Alan King


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list