mal potsetnik

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Aug 13 19:01:06 UTC 2003


На 13 авг 2003 (среда), Дарко Николовски напиша:

> Ако имате е-мејлови од нив пратете им порака и кажете им дека постои 
> листава и дека е добро да се зачленат.. и доколку незнаат како дека 
> можете вие да ги зачлените .. но дека ви теба одобрување од нив....

Кога се зачлениja во ОССМ на сите им стигаше мејл дека листава постои.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list