Makedonix?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 14 14:40:40 UTC 2003


На 14 авг 2003 (четврток), Ivan Stojmirov напиша:

> Мој предлог:
> Revolvix, Revolinux или Revolux, во смисла на дистрибуција која ќе ја 
> донесе информатичката револуција во Македонија?  :-)

Revolux - покрај тоа твоето асоцира на 100 години Илинден.

Не гласам за ова само кажувам. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list