Makedonska distribucija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 17 03:36:43 UTC 2003


Еве идеја. "Финалистите" имиња што ќе бидат избрани на ЛУГ да се пуштат 
на гласање нa ossm.org.mk (а може да се стават дури и сите). Може да се 
напраи да гласа цело собрание онлајн. Името да биде избрано од членовите 
на организацијата, малце да ги уклучиме сите во работава. Или па не? :)

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list