[Ossm-members] нови xpi-ја за вас прекрасни луѓе :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 5 17:16:00 UTC 2003


Дамјан Георгиевски напиша: 

> Во „менаџерот на обележувачи“ има непреведени работи... пр. File, Edit,
> View. И целото Edit мени понатаму исто не е преведено.

Преведено е. Само најверојатно нешто е заебано или со конкретниот jar или со 
xpi-то. Јас го гледам прведено кај мене. 

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list