[Ossm-members] QT programche za menuvanje rezolucija so XrandR.

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Mon Dec 8 00:22:48 UTC 2003


Georgi at hedona.on.net.mk wrote:

>До сега сигурно работи на Slackware 9.1. За да ви работи ви треба XFree86
>4.3.0 и QT-3.2.1 и се разбира добра воља за да се проба. 
>  
>
Нешто што мислам дека би било проблем е верзијата на Qt 3.2.1. Не сите 
корисници ја имаат оваа верзија, а ако имаат 3.1.х ќе им прави одредени 
проблеми. Мое мислење е да се прилагоди и за верзии на Qt 3.1.х.
Поддршка и поздрав...

Александар
More information about the Ossm-members mailing list