[Ossm-members] Re: QT programche za menuvanje rezolucija so XrandR.

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Mon Dec 8 20:40:53 UTC 2003


>> Како мислиш, не повеќе од еднаш.
> 
> Во смисла дека нема некоја функција програмчево. :)
> 
> Кај и да е ќе има во Gnome-ControlCenter алатка за xrandr, најверојатно
> ќе направат и за KDE-Kontrol-centar.

Па да веројатно во KDE-3.2 ќе има такво - мислам дека веќе го најавија.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

          It's not a bug, it's tradition!More information about the Ossm-members mailing list