[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Georgi Georgi
Thu Dec 11 20:34:58 UTC 2003


Smoki напиша:

>>Од кај ги симна iso-ата?
>
> Од Глиша :)

Моите работат совршено, ич не ми е гајле можда тој што ти ги пренесуваше 
ги изгребал по пат или тебе ти е поебна цедеромот. :)


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list