[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Janko Janko
Thu Dec 11 22:39:59 UTC 2003


На Thu, 11 Dec 2003 21:34:58 +0100, Georgi Stanojevski напиша:

|>>Од кај ги симна iso-ата?
|>
|> Од Глиша :)
|
|Моите работат совршено, ич не ми е гајле можда тој што ти ги пренесуваше 
|ги изгребал по пат или тебе ти е поебна цедеромот. :)

 Хеј донт шут да факинг месенџер!
 ;-)

-- 
Поздрав,
    Јанко   More information about the Ossm-members mailing list