[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Smoki smoki at freemail.org.mk
Fri Dec 12 07:24:49 UTC 2003


Во <slrnbthl7i.pp.news at stojan.org.mk> Georgi Stanojevski напиша:


>Моите работат совршено, ич не ми е гајле можда тој што ти ги пренесуваше 
>ги изгребал по пат или тебе ти е поебна цедеромот. :)

Цедеромот ми работи перфектно, како инаку ги скопирнав на хард диск.
Читав по интернет, кај многу луѓе се појавувале вакви проблеми и
стварно немам идеја зошто се појавуваат. Може сетапот нешто заебува
работа, ама како и зошто не би знаел да кажам.More information about the Ossm-members mailing list