[Ossm-members] Re: PCMCIA + USB 2.0

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Dec 18 20:10:22 UTC 2003


> ок инсталирано, е сега кај и што да направам за да кога ке ја ставам
> картицата да ги лоадира pcmcia_core, yenta_socket, ds и да ги трга кога ке
> ја извадам картицата?

Не сакаш да ги немаш pcmcia_core, yenta_socket, ds пошто тогаш го немаш
bus-от и немаш hotplug event-и кога ќе убациш нешто во тој bus.

Значи тие мора да бидат учитани секогаш


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

           Loose bits sink chips.More information about the Ossm-members mailing list