[Ossm-members] некои предлози за идната година на ОССМ?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 19 15:42:57 UTC 2003


Дамјан Георгиевски напиша: 

> Баш затоа и прашува Новица :)

Абе Новица прашува и за да види дали може здраво да продискутираме за некои 
работи, да размениме некое мислење и сл. Ама тешко некако иде работава.


btw, Александар, можеш работите кои си ги правел за организирањето на луѓето 
од битолскиот регион да ги срочиш во еден мејл и сите да видиме како се 
прави такво нешто. Ете нека биде тоа еден how-to. Можеби ќе биде корисен за 
некои луѓе од Тетово или Струмица. :)

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list