[Ossm-members] некои предлози за идната година на ОССМ?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Dec 19 17:40:34 UTC 2003


Новица Наков wrote:

>btw, Александар, можеш работите кои си ги правел за организирањето на луѓето 
>од битолскиот регион да ги срочиш во еден мејл и сите да видиме како се 
>прави такво нешто. Ете нека биде тоа еден how-to. Можеби ќе биде корисен за 
>некои луѓе од Тетово или Струмица. :)
>
>
>  
>
Нека биде и така, нека се присобере информација (за тука), па ќе пишам 
еден текст во врска со организацијата.
Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list