[Ossm-members] некои предлози за идната година на ОССМ?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Dec 19 17:38:49 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

> Спремен си за обврски а?? А да дојдеш во Скопје да помогнеш малку ?

Што да помогнам, ајде кажи ќе се потрудам?
Твојот коментар изгледа како ССМ да се „локализира“...во тој случај нека 
биде ССС...сфаќаш...

Поздрав,


п.с.
Ако некој треба некаде да оди, тоа се луѓе од Скопје во други градови...More information about the Ossm-members mailing list