[Ossm-members] некои предлози за идната година на ОССМ?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 19 23:27:25 UTC 2003


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Твојот коментар изгледа како ССМ да се „локализира“...во тој случај нека
> биде ССС...сфаќаш...

Не е тоа коментарот. Коментарот е дека има премногу работа во Скопје, па 
уште еден пар раце би биле добредојдени.
-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list