[Ossm-members] Open Office Spell Check - predlozi

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 26 08:52:54 UTC 2003


Darko Spasovski напиша: 

> Kolku sto sum zapoznaen, zborovite pretezno se "simnati"

Јас колку што прочитав, зборовите се вадени од коректоМ. 

Како и да е www.softver.org.mk/novica/mozilla.xml.bz2 == преводот на FB 07 i 
TB 04 во xml формат, па ако може некако да се извадат само македонските 
зборови и да се бутнат во спелчекерот, бујрум.

И пошто OO и Mozilla имаат слична spellcheck технологија, се надевам дека 
наскоро ќе видиме и sc за Mozilla.
-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list