[Ossm-members] итно потребен SLES

Aleksandar Simonovski aleksandar at unet.com.mk
Fri Dec 26 14:29:05 UTC 2003


On Thursday 25 December 2003 17:45, Boko wrote:
> Дали ќе се најде некој  добродетел да го снимам од него SLES-7 или 8, и
> тоа што побрзо?
Имам SLES-8 али само првите 2 цд-а
ако ти вршат работа да се договориме да ти ги дадам

> Фала однапред иако искрено не верувам 
> дека ќе ми угоди некој :)
Има и такви будали ;)More information about the Ossm-members mailing list