[Ossm-members] Мал проблем со шум/пуцкетање

v v at org
Fri Dec 26 19:04:17 UTC 2003


Во основа проблемот е што неможам да добијам чист и убав звук. ALSA 
поддршка е селектирано во кернелот (2.6.0), си ја наоѓа добро звучната 
карта само звукот е лош. Како и каде да се среди ова?? Претходно на 
2.4.23 со OSS не беше идеално ама не беше волку лошо.
More information about the Ossm-members mailing list