[Ossm-members] Re: Мал проблем со шум/пуцкетање

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Mon Dec 29 12:10:33 UTC 2003


> Во основа проблемот е што неможам да добијам чист и убав звук. ALSA
> поддршка е селектирано во кернелот (2.6.0), си ја наоѓа добро звучната
> карта само звукот е лош. Како и каде да се среди ова?? Претходно на
> 2.4.23 со OSS не беше идеално ама не беше волку лошо.

А за каква звучна се работи?-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      The dark ages were caused by the Y1K problem.More information about the Ossm-members mailing list