clenska karta predlog - izjasnete se!

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Sun Feb 2 19:43:17 UTC 2003


1. На штампаните карти не треба да има слика. Најочигледна причина што ми 
паѓа на памет е тоа дека, ако немам слика за давање стара треба да се 
сликам специјално за тоа. Така членарината ќе ме чини дупло.

2. ЦД, а-у. Не ненаменско трошење на пари. ЦД-то е скоро 30 % од 
членарината. Место тие пари да одат на нешто корисно ќе одат на цепање. Тоа 
е лош филм. На владава ќе почнеме да личиме.


-- 
Новица

Question Authority Think For Your Self
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list