clenska karta predlog - izjasnete se!

direktor direktor at pcinfo.com.mk
Tue Feb 4 13:38:46 UTC 2003


Ќе ве сликам сите за беспари, а и ќе ве испечатам за бес пари ако тоа е
проблем. 

> -----Original Message-----
> From: lug-admin at lists.linux.net.mk
[mailto:lug-admin at lists.linux.net.mk]
> On Behalf Of Georgi Stanojevski
> Sent: Monday, February 03, 2003 11:18 PM
> To: lug at lists.linux.net.mk
> Subject: [LUG] Re: clenska karta predlog - izjasnete se!
> 
> На нед, 02 фев 2003, Igor Stamatovski напиша:
> 
> > идентификуваш со неа, со ова ми изгледа како повеќе да се отежнува
> 
> Истото го реков и јас, ама демек имало дигитални апарати па со тоа ќе
сме
> се сликале.
> 
> --
> Glisha
> The perfect OS, MS-DOS!
> No patches, no root exploits for 21 years.
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list