clenska karta predlog - izjasnete se!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 3 22:17:35 UTC 2003


На нед, 02 фев 2003, Igor Stamatovski напиша:

> идентификуваш со неа, со ова ми изгледа како повеќе да се отежнува

Истото го реков и јас, ама демек имало дигитални апарати па со тоа ќе сме
се сликале.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list