lista na sloboden softver prevede na makedonski, ili na makedonski sloboden softver

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Feb 4 17:40:30 UTC 2003


Додавајте листа на софтвер (слободен) преведен (делумно,целосно) на македонски, 
за да се направи ЦЕДЕ со таков наслов.

-ОпенОфис
-Гноме
-Кде
-Пси

???

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list