OpenOffice.org 1.0.2 na makedonski

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Thu Feb 6 23:16:04 UTC 2003


Igor Stamatovski wrote:

> Бев известен дека тие 250 струнгови се веќе преведени. Од итре или задутре
> можат да се земат од кај Новица.


OK - инаку Новица е сега одговорен за преводот и сите забелешки кои ги 
имате треба да му се проследат на него или на инфоАТслободенсофтвер.орг.мкбај д веј - визит - www.slobodensoftver.org.mk/ooo/

-- 
_(null)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list