clenarina

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Feb 11 20:00:22 UTC 2003


На вто, 11 фев 2003, Novica Nakov напиша:

> Ај да мрчам пак малку. Да речеме јас сум некој x-ти човек заинтересиран да 

Одлично прашање!!! 

> стане член. Првото прашање чиј одговор би сакал да го знам е следново:
> 
> Што добивам јас како член на оррганизацијата? Што ме прави различен од оние 
> кои не се членови?

Ќе добиеш членска, најверојатно и маичка. Знам словенците имаа и некоја
мини библиотека на стручни книги и ги даваат.

Можеш да учествуваш во работата на ССМ, да даваш идеи, предлози, да ги
реализираш, да ја добиваш подршката од останатите и сл. демагогии. :)

Во секој случај можеш ти или било кој да најдете разни интересни работи.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list