clenarina

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Feb 11 20:54:20 UTC 2003


Во својата последна порака Georgi Stanojevski напиша: 

|Ќе добиеш членска, најверојатно и маичка. 

Бла, бла...

|Можеш да учествуваш во работата на ССМ, да даваш идеи, предлози, да ги
|реализираш, да ја добиваш подршката од останатите и сл. демагогии. :)

Ова можам да го правам и без да сум член. Ќе пратам идеја тука и ако е добра 
ќе биде прифатена. 

Друго?

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list