clenarina

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Feb 11 22:01:43 UTC 2003


На вто, 11 фев 2003, Novica Nakov напиша:

> |Можеш да учествуваш во работата на ССМ, да даваш идеи, предлози, да ги
> |реализираш, да ја добиваш подршката од останатите и сл. демагогии. :)
> 
> Ова можам да го правам и без да сум член. Ќе пратам идеја тука и ако е добра 
> ќе биде прифатена. 
> 
> Друго?

Абе не поткопувај, дај идеи твои.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list