abe...

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Mon Feb 17 22:47:12 UTC 2003


Во својата последна порака Georgi Stanojevski напиша: 

|Мене ми останаа уште 600-тина денари. Ако не даваме за нотар (Атомик?) ќе
|ни останат и тоа ќе бидат првите пари што ќе ги ставиме на жиро сметката.

Денес начув дека од 1 март ќе се плаќало 30 евра за домејн годишно. Ај 
распрашајте се... 

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list